HTML

Álmatlan álmodozó

Rólam nektek... mindennapi bölcsességek tőlem... hogy kellően fáradtak legyetek. xD

Friss topikok

  • axm: Kis gondolkozás után, nekem az Air Traffic - Shooting Star tetszik jobban. :D (2011.03.29. 19:13) Unalmas egy nap volt...
  • Lady Moonlight: @axm: gyónj fiam... tudom, hogy az vagy... (2010.08.06. 16:05) Bejegyzés
  • axm: @Lady Moonlight: de meg ám. :D (2010.06.04. 14:19) Eladó
  • Lady Moonlight: @axm: Örökké... ♥♥♥♥♥ (2010.03.07. 19:39) Szabadíts fel...

Bwáá...

Lady Moonlight 2010.05.18. 22:02

 Meg vagyok fázva, igaz kezdek belőle kifelé jönni, de akkoris... ma is bedugult az orrom, alig kaptam levegőt, és persze ez a dög orrcsepp is csak később tudott hatni. :S Iszom a frissen facsart forró neocitránt, ami némileg enyhíti szenvedéseimet, csak éppen az ára ne lenne olyan borsos. (vagy babos)

Ja és ezerrel tanulás... minden egyes sejtemmel azon vagyok, hogy minden jól sikerüljön. No meg persze szeretnék közben élni is. Ez alatt azt értem, hogy rendesen kommunikálni az ún. külvilággal... szeretnék kérni mindenkit, hogy aki mindennapos kapcsolatban szeretne lenni velem, az msnen keressen! Be leszek jelentkezve, rám lehet írni, max nem válaszolok azonnal. Telefonon annyira ne, mert az a mocsok dög folyton kattyog, hogy le akar merülni, és eleve inkább msn párti vagyok. 

Ja, és hideg van, bakker... HIDEG! Ja és IGEN! BAKKER!!! Ez az én szavam és nem nagyságos Ádámé. :@ Tényleg, kéne alapítani egy olyan csoportot facebookon, hogy: Akik a bakker szót használják! És nem venném be Ádámot... hihihihihihiiiiii... na, majd meglátjuk mi lesz itt, gyerekes nem akarok lenni, de azért felbosszantott azzal, hogy ő találta ki a bakker szót, és tőle terjedt el, meg mittomén. Ennyire nem kéne favorizálnia magát.

Na, majd eldöntöm, lesz-e kontra csoport. Ha lesz, akkor MINÉL többen csatlakozzatok, már csak tiltakozásképpen. Köszönöm a támogatást! :)

Nem volt egy húha ez a mai blog, de legközelebb is igyekszem valami szépet, okosat és bájosat írni a napi történtekről. Akit nem érdekel, az már most elmehet, akit meg igen, az tegye a kedvencek közé ezt a blogot, és kb ugyanebben az időben, kattintson ide. 

Ha bármi panaszuk van, akkor hívjanak bátran... én mindent meg tudok magyarázni. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://charlotte-holmes.blog.hu/api/trackback/id/tr22014136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása