HTML

Álmatlan álmodozó

Rólam nektek... mindennapi bölcsességek tőlem... hogy kellően fáradtak legyetek. xD

Friss topikok

  • axm: Kis gondolkozás után, nekem az Air Traffic - Shooting Star tetszik jobban. :D (2011.03.29. 19:13) Unalmas egy nap volt...
  • Lady Moonlight: @axm: gyónj fiam... tudom, hogy az vagy... (2010.08.06. 16:05) Bejegyzés
  • axm: @Lady Moonlight: de meg ám. :D (2010.06.04. 14:19) Eladó
  • Lady Moonlight: @axm: Örökké... ♥♥♥♥♥ (2010.03.07. 19:39) Szabadíts fel...

A szerelmet nem kell keresni... ő talál rád :)

Lady Moonlight 2011.03.27. 12:30

 Kicsit érzelgősre sikerült a cím, de szerintem magáért beszél, hogy mennyire boldog vagyok. Valahogy az egész hétvége olyan tökéletes volt. Kellemes napsütés, séta, film... azzal, akit a legjobban szeretek a világon. :)

A hónap együttese, akiket most agyonhallgatok, az a The Boxer Rebellion... nem tudom, a zenéjük úgy érzem nagyon passzol hozzám. A lelkemet simogatják az együttes dalai. Azt hiszem egy ideig el leszek a zenéjükkel. :)

Sajnos nem lesznek könnyűek az elkövetkezendő hetek, mert nagyon sok dolgom lesz a suliban. De remélem minél előbb véget ér már a sok-sok munka, mert ez most év közben elég gyilkos. 

Most is beteszek egy kellemes kis dalt. Elég nehéz dolgom volt, hogy melyiket illesszem be, de végül is döntenem kellett. Remélem kedves olvasó neked is legalább annyira fog tetszeni ez a dal, mint ahogy nekem is. :)

Következzék a Spitting Fire a The Boxer Rebelliontól.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://charlotte-holmes.blog.hu/api/trackback/id/tr722775158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása